Συνεργάτες

Φορτώνει…

Στόχος της Ειδήμων είναι η πρωτοπορία στον χώρο της επαγγελματικής ανάλυσης / έρευνας ζημιάς και η εποικοδομητική συνεργασία όλων των φορέων μέσω της αντικειμενικής προσέγγισης ενός ατυχήματος. Οι Συνεργάτες μας περιλαμβάνουν:

  • 1. Ασφαλιστικές που μας Εμπιστεύονται τις Ασφαλιστικές Υποθέσεις των Πελατών τους
  • 2. Ιστοσελίδες του Ελληνικού Διαδικτύου που μας Αναφέρουν και μας Προτείνουν
  • 3. Συλλόγους που Συμμετέχουμε Ενεργά

 

Ασφαλιστικές που μας Εμπιστεύονται

  • NP
  • Alpha Insurance
  • Europe
  • Orizon
  • Lease plan
  • ALD
  • Geniki Paneladiki

Ιστοσελίδες που έχουμε Παρουσία 

Σκοπός του είναι να σας ενημερώσει για το τροχαίο ατύχημα, τις πρώτες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβείτε όταν συμβεί, τις νόμιμες διεκδικήσεις σας και τις νομικές υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε, με σκοπό να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση στο συντομότερο δυνατό χρόνο κι ανεξάρτητα από το αν το τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στην Αθήνα ή στην υπόλοιπη Ελλάδα.  

Σύλλογοι που Συμμετέχουμε

MQI-LOGO smallΟ όμιλος εταιρειών COORDINATORS έχει σαν βάση εργασιών του το consulting με έμφαση στην εκπαίδευση. Λειτουργεί είτε ως συντονιστής είτε ως μεσάζοντας με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των συμφερόντων των πελατών του. Αποτελείται από εξειδικευμένες εταιρείες που καλύπτουν νευραλγικούς τομείς της οικονομίας. O συνδυασμός των προϊόντων των εταιρειών αυτών συνθέτει ένα πακέτο υπηρεσιών που αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

EVU Logo smallΣτόχος της Ένωσης είναι η προώθηση του σκοπού, βελτίωσης των βασικών εννοιών και μεθοδολογίας της ανάλυσης ατυχημάτων και μέσω αυτού να συμβάλει στην αύξηση της δίκαιας ασφάλισης. Ακόμη στον τομέα της συντήρησης και τεχνικού ελέγχου των οχημάτων. Αυτό περιλαμβάνει μία πλήρης εμπλοκή με τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα για την πιστοποίηση και διαπίστευση. Επίσης είναι, όσο το δυνατόν, η προώθηση της ασφάλειας στο δρόμο παρέχοντας και εξελίσσοντας πληροφορίες και πρότυπα που είναι διαθέσιμα στο κοινό.

Τεχνικό Επιμελητήριο ΕλλάδαςΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας έχει σκοπό την προαγωγή της επιστήμης στους τομείς που σχετίζονται με την ειδικότητα των μελών του, της τεχνικής και της τεχνολογίας γενικά και την αξιοποίησή τους για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας στο πλαίσιο των αρχών της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων ΗλεκτρολόγωνΟ Σύλλογος Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η) ιδρύθηκε το 1947. Ο Φορέας των 30.000 Ελλήνων Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων, ένας από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους Επιστημονικούς Φορείς της πατρίδας μας, αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες προκειμένου να συμβάλλει όχι μόνο στην πρόοδο της τεχνολογίας αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σύλλογος Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου ΕλλάδοςΟ Σύλλογος Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος έχει ως έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 1965 και αποτελείται από το Διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του. O Σύλλογος προωθεί τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών του για την μαζική και ενιαία αντιμετώπιση των αιτημάτων τους και επιδιώκει τη συνεργασία με άλλους συλλόγους τεχνικών, επιστημόνων και λοιπών εργαζομένων.

διεθνής οδηγός πραγματογνωμόνωνΟ online κατάλογος Best’s Directories ξεκίνησε πριν από 80 χρόνια και παραμένει το βασικό εργαλείο για την αναζήτηση πιστοποιημένων επαγγελματιών με την ειδικότητα της διαχείρισης συγκεκριμένων προβληματισμών της ασφαλιστικής αγοράς. Οι κατάλογοι Best’s Directories περιλαμβάνουν Επαγγελματίες της Ασφαλιστικής Αγοράς και είναι σχεδιασμένα ώστε να σας φέρνουν σε επαφή με προτεινόμενους δικηγόρους, ανεξάρτητους πραγματογνώμονες, αναλογιστές, ελεγκτές, και διευθυντές τρίτων εταιριών με εμπειρία και ειδίκευση στον ασφαλιστικό τομέα.