Προ Αγοραστικός Έλεγχος

Φορτώνει…

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου οχήματος ή ενός σκάφους αναψυχής δεν είναι απλή διαδικασία. Εγκυμονεί διάφορους κινδύνους.
Είναι σύνηθες το φαινόμενο να πωλούνται μεταχειρισμένα οχήματα με “γυρισμένα” χιλιόμετρα, ή τρακαρισμένα και επισκευασμένα με τις χειρότερες προδιαγραφές, ή ακόμα αγορασμένα από το εξωτερικό χωρίς να ξέρει κανείς από που προέρχονται.

Έγγραφη Πιστοποίηση Προ Αγοραστικού Έλεγχου

προ αγοραστικόςΜε την πιστοποίηση που σας παρέχει η Ειδήμων εξαφανίζεται η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με μελλοντικές σας αγορές στα μεταχειρισμένα οχήματα – σκάφη. Διότι εμείς παρέχουμε στον μελλοντικό αγοραστή αξιοπιστία και έγγραφη πιστοποίηση της αγοράς που πρόκειται να κάνει, έπειτα από έλεγχο με τα τελειότερα συστήματα αξιολόγησης μεταχειρισμένων οχημάτων – σκαφών.

Γιατί να Πραγματοποιήσετε Προ Αγοραστικό Έλεγχο

Ο Προ Αγοραστικός Έλεγχος προτείνεται ιδιαίτερα όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα όχημα χωρίς εγγύηση ή το όχημα βρίσκεται σε άλλη πόλη. Όταν δεν υπάρχει κάποια εγγύηση, ο αγοραστής λαμβάνει άμεσα υπόψιν του το ρίσκο σε περίπτωση σοβαρής ζημιάς. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας Πιστοποιημένος Προ Αγοραστικός Έλεγχος έχει μεγάλη σημασία. Τα οχήματα που βρίσκονται σε μακρινές πόλεις δημιουργούν το πρόβλημα ότι δεν μπορούν να οδηγηθούν από τον αγοραστή. Με ένα απλό τηλεφώνημα μπορείτε να κανονίσετε, ένα Προ Αγοραστικό Έλεγχο με τον πωλητή, αφήνοντας το όχημα σε ένα κοντινό κατάστημα για λίγες ώρες. Η έκθεση του Προ Αγοραστικού Ελέγχου εξασφαλίζει τον αγοραστή ώστε να προχωρήσει στην αγορά.

Πόσο Κοστίζει και Ποιος Πληρώνει

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, ο αγοραστής πληρώνει για τον Προ Αγοραστικό Έλεγχο. Το κόστος διαφέρει ανάλογα την ιδιαιτερότητα του οχήματος και την περιοχή. Με την συμπλήρωση του Προ Αγοραστικού Έλεγχου μπορείτε να περιμένετε μια πλήρη εκτίμηση των ηλεκτρομηχανολογικών και τις ασφάλειας του οχήματος (συμπεριλαμβανομένου και ενός test drive από τον συνεργάτη μας). Ενδεικτικά μία αναλυτική επιθεώρηση ενός μεγάλου πολυτελούς οχήματος, με περαιτέρω μηχανολογικούς ελέγχους, θα μπορούσε να κοστίσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ ή και περισσότερα.