Έρευνα | Ανάλυση | Αυτοψία

Φορτώνει…

Τα οδικά τροχαία ατυχήματα αποτελούν ένα από τα Φλέγοντα Προβλήματα της Ελληνικής Κοινωνίας. Γνωρίζοντας από την πολυετή εμπειρία μας την σοβαρότητα του αποτελέσματος μιας έρευνας και ανάλυσης τροχαίου ατυχήματος… θέλουμε να επισημάνουμε στους πελάτες μας ότι με την Ειδήμων συνεργάζονται οι καλύτεροι επαγγελματίες ερευνητές-αναλυτές, καθώς επίσης διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα συστήματα και προγράμματα ανάλυσης σε συνεργασία με Ευρωπαϊκούς Φορείς.

Πιστοποιημένοι Φορείς

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους ανάλυσης και έρευνας ζημιάς ή ατυχήματος που θα μας ανατεθεί και να παρέχουμε πιστοποίηση σαν Εγκεκριμένοι Φορείς που είμαστε, όπου αυτό μας ζητηθεί.

Τεκμηρίωση της Εικόνας ενός Ατυχήματος / Ζημιάς

Στην Ειδήμων τεκμηριώνουμε την εικόνα ενός ατυχήματος – ζημιάς χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από εργαλεία που επιλέγονται προσεκτικά ανάλογα το μέγεθος και το είδος ενός ατυχήματος – ζημιάς, όπως:

  • Φωτογραφίες
  • Βίντεο
  • Έρευνα της εικόνας με χαρτογράφηση ακριβείας στις υλικές αποδείξεις αλλά και στις κρίσιμες πτυχές της ευρύτερης εικόνας του περιβάλλοντα χώρου
  • Ψηφιοποίηση των στοιχείων και αποθήκευση τους σε απομακρυσμένους server (cloud systems) για την ασφαλή διατήρηση των αποδεικτικών στοιχείων
  • Καταγραφή περιβάλλοντα χώρου με υψηλής ανάλυσης μηχανήματα για τον τυχόν εντοπισμό ατελειών ή κακοτεχνιών

Αναπαράσταση Ατυχήματος

Η Ειδήμων είναι πλήρως εξοπλισμένη ώστε να μπορεί να τεκμηριώσει και να διατηρήσει όλα τα φυσικά στοιχεία που απαιτούνται για την αντιμετώπιση κάθε παράγοντα ή θέματος από ένα τρίτο γεγονός και για τον προσδιορισμό των επιπέδων της αιτιότητας. Είμαστε έτοιμοι να διατυπώσουμε νέες προσεγγίσεις σε κάθε έρευνα για να εξασφαλιστεί ότι οι μεταβλητές που επηρεάζουν το ατύχημα / ζημιά αξιολογούνται ενδελεχώς. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Ειδήμων Ο.Ε.

Λεωφόρος Συγγρού 137, 1ος όροφος Νέα Σμύρνη, Αθήνα 17121

Τηλ: 210-9333755, 210-9333750 Fax: 210-9333753 Email: info@idimon.net