Ηλεκτρομηχανολογικά

Φορτώνει…

Είναι φυσικό να έχετε ακούσει πολλές φορές φράσεις όπως: “μου χάλασε ο κινητήρας και δεν βρίσκω το δίκιο μου από την αντιπροσωπεία”, “πήγα να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο μου και πήρε φωτιά και δεν μπορεί κανείς να μου προσδιορίσει την αιτία”, “μόλις έφυγα από το συνεργείο και πάλι μου κάνει το ίδιο πρόβλημα”.

Ηλεκτρολογικά και η Εξέλιξη τους στα Οχήματα

ηλεκτρομηχανολογικά αυτοκινήτουΗ αυτοκίνητο-βιομηχανία αντιμετωπίζει αυξανόμενες προκλήσεις στον σχεδιασμό ηλεκτρονικών συστημάτων. Τα ηλεκτρικά συστήματα και οι καλωδιώσεις τους συνηθίζεται να “πρέπει” να χωρέσουν στον εναπομείναντα χώρο που έχει παραμείνει στο όχημα από την σχεδίαση των μηχανικών μερών, καθώς θεωρούνταν συχνά ως δευτερεύουσας σημασίας. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις ακόμη και σήμερα γίνετε αυτό κατά τη διάρκεια επικύρωσης της τελικής σχεδιαστικής μακέτας ενός οχήματος.

Στις σημερινές μέρες, η αυξανόμενη πολυπλοκότητα των σύγχρονων και έξυπνων ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών που εμφανίζονται στα αυτοκίνητα για να προσελκύσουν νέους αγοραστές, η υψηλή τιμή των ηλεκτρονικών συσκευών και των καλωδιώσεων ενός αυτοκινήτου (υπολογίζεται στο 30% περίπου της συνολικής αξίας ενός οχήματος) και η ιδιαίτερη προσοχή που χρειάζεται ώστε να πληρούν ορισμένα χαρακτηριστικά απόδοσης και ασφάλειας, έχει αυξήσει την σημαντικότητα της σχεδίασης των ηλεκτρονικών συστημάτων στην εξέλιξη ενός οχήματος.

ηλεκτρομηχανολογική ανάλυσηΗ Ειδήμων έχει σαν κύριο στόχο της να προσδιορίζει και να πιστοποιεί το μέγεθος μιας ηλεκτρολογικής-μηχανολογικής ζημιάς, τα αίτια της ζημιάς και το κόστος επισκευής βοηθώντας τον απλό οδηγό – ιδιοκτήτη ενός οχήματος, ο οποίος δεν γνωρίζει να επισκευάσει το αυτοκίνητο του με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και τους καλύτερους τεχνικούς με εγγύηση και αξιοπιστία.