Νομική Υποστήριξη

Φορτώνει…

Σε μια εποχή που τα μέτρα και οι κανόνες μεταβάλλονται διαρκώς, είναι περισσότερο από αναγκαίο καθένας από εμάς να προστατεύει και να υπερασπίζεται τα έννομα συμφέροντά του. Εμείς στην Ειδήμων αποφασίσαμε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στους πελάτες μας όσον αφορά την νομική υποστήριξη που παρέχουμε με τον νομικό μας σύμβουλο μέχρι η υπόθεση τους να τελεσιδικήσει και όσο αυτό είναι αναγκαίο.

Η Προσέγγιση της Ειδήμων

Στόχος μας είναι η κατανόηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας, κάτι το οποίο μας επιτρέπει να διατυπώνουμε εξαιρετικές αναφορές και εκτιμήσεις κατά παραγγελία, υποστηριζόμενες από την επαγγελματική μας προσέγγιση και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Σας καλύπτουμε με την νομική υποστήριξη μας μέχρι η υπόθεση σας να τελεσιδικήσει.

Οι Παροχές μας

Η πλήρης γκάμα υπηρεσιών μας είναι εξειδικευμένη για να αντιμετωπίσει την επικύρωση αξιώσεων και τις ανησυχίες για αποζημίωση μαζί με την αποσαφήνιση ευθυνών και περιβαλλοντικών παραγόντων σε τροχαία ατυχήματα, αστικές ευθύνες, ευθύνες εργοδότη, επαγγελματική ασθένεια, κλοπές οχημάτων και περιπτώσεις σωματικής βλάβης προσώπων. Η επαγγελματική προσέγγιση και η ανοιχτόμυαλη κρίση μας όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια θέματα μας κάνει να προσπαθούμε να βελτιωθούμε συνεχώς και να σας παρέχουμε επαγγελματική νομική υποστήριξη. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για παροχή πληροφοριών με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, και επιπροσθέτως της ειδικής έμπειρης ομάδα στην έδρα μας στη Νέα Σμύρνη, Αθήνα, έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο ερευνητών με βάση σε όλη την Ελλάδα που είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα αυστηρά πρότυπα μας.